Παγκόσμια συνωμοσία σε βάρος της γυναίκας

Ηλίας Μπαζίνας
«Φίλαθλος», άγνωστη ημερομηνία

Από τις συνήθεις τηλεοπτικές έρευνες εγώ δεν αποκομίζω σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ, κυρίως διότι δεν τις παρακολουθώ. Ωστόσο η πρόσφατη εκπομπή της Σεμίνας Διγενή στη ΝΕΤ με κράτησε, γιατί και σοβαρό θέμα είχε και καλά το χειρίστηκε. Το θέμα ήταν το πρόβλημα της παχυσαρκίας. ΟΧΙ, όμως, από τη σκοπιά του ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΤΕ, όσο και από τη σκοπιά: «ΕΙΝΑΙ, ΤΑΧΑ, ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΤΕ;». Και η απάντηση ήταν πιο λογική από όσο συνήθως. Σαν διακριτικό αεράκι δρόσιζε τα αυτιά το έμμεσο πλην σαφές συμπέρασμα, που ήταν ότι αν η παχυσαρκία ΔΕΝ είναι επικίνδυνη για την υγεία, ο κάθε άνθρωπος σε μια ελεύθερη κοινωνία, έχει, ΝΑΙ, το αναφαίρετο δικαίωμα να συντηρή λίγα κιλά παραπάνω.

Παγκόσμια, τη στιγμή αυτή, σε βάρος των παχύσαρκων έως χονδρών ατόμων ασκείται μια ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ τόσο ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, που ούτε ο Γκαίμπελς δεν θα μπορούσε να την είχε συλλάβει. Είναι αξιοσημείωτο ότι η καταπίεση αυτή δεν έχει θύματα ΜΟΝΟ τους ίδιους τους υπέρβαρους αλλά και το περιβάλλον τους. Από το οποίο, άλλοι μεν δεινοπαθούν από τη δυστυχία που ακτινοβολεί γύρω του το άτομο που έχει το πρόβλημα. Άλλοι, πάρα πολύ απλά, στενοχωριούνται διότι προτιμούν τους συντρόφους τους «γεμάτους». Αυτή είναι μια κατηγορία τεράστια, την οποία σχεδόν κανένας δεν λαβαίνει υπόψη. Η μόδα και η κονόμα δεν διστάζουν ποτέ να τα βάλουν με οποιονδήποτε, ακόμα και με τη Φύση. Αμέτρητοι άντρες σε όλο τον κόσμο έχούν «πεισθεί» ότι τους αρέσουν οι αδύνατες γυναίκες. Αρκεί που τις περπατάς και η πιάτσα σου λέει μπράβο. Από την άλλη μεριά, όμως, έρχεται η μία «ανησυχητική» -όχι για ΜΕΝΑ. να εξηγούμεθα- στατιστική πίσω από την άλλη και μας φανερώνει ότι οι νέοι... «ΔΕΝ ΑΥΤΟ»! Μάπα, μιλάμε το καρπούζι. Σεξ μια φορά τη βδομάδα και με προϋοθέσεις. Οι λαοί, όμως, που παραδοσιακά γουστάρουν τις γυναίκες τους γεμάτες (έως ΠΟΛΥ γεμάτες, έως ΦΑΛΑΙΝΕΣ) δεν προλαβαίνουν να φορέσουν τα εσώρουχά τους! Οι «μπουνταλάδες» Τούρκοι αραδιάζουν είκοσι κουτσούβελα το κάθε ζεύγος και μας απειλούν. Στην Ανατολία, οι νύφες πάνε ακόμα με το ζύγι. Κάτω από 60 οκάδες, χαλάει το προξενιό. Στο Κασίμ Πασά της Πόλης, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, υπήρχε στο Αμπανέζ Σοκάκ ο πιο ασυναγώνιστος οίκος ανοχής. Μια ταμπέλα σε πληροφορούσε αγέρωχα ότι κάτω από «γιουζ κιλοντάν» (εκατό κιλά) δεν υπήρχε εκεί μέσα ούτε για δείγμα! Έξω, οι ευτυχείς θαμώνες περίμεναν ουρές. Χα, χα, χα, πόσο γελάμε με τους μπουνταλάδες τους Τούρκους!

(Και ΑΥΤΟΙ γελάνε με εμάς. Μας θεωρούν λαό ξεσποριασμένο, ψοφοδεείς ψευτοανατολίτες με δυτικά ελαττώματα. Τρίτης κατηγορίας ραγιάδες της αυτοκρατορίας τους!)

ΓΙΑΤΙ, όμως, κάποια κέντρα προώθησαν και προωθούν ΜΟΔΕΣ, που αντιστρατεύονται τη φύση; Θα έλεγα ότι η απάντηση είναι το αυγό του Κολόμβού. Αντιστρατεύονται τη φύση γιατί ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Με τη ΦΥΣΗ τα έχουν! ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ το φαινόμενο της παγκόσμιας ψύχωσης με τα ΚΙΛΑ αν δεν αναζητήσουμε κάποιο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ. Εδώ το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κίνητρο και μόνο δεν με καλύπτει. Ας μιλάμε για τρισεκατομμύρια δολλάρια, μια από τις τέσσερις-πέντε κορυφαίες μηχανές κοπής μονέδας στον κόσμο. Πρέπει να υπάρχη και κάτι άλλο.

Φρονώ ότι αυτό το «άλλο» πρέπει να αναζητηθεί στην ίδια τη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου. Στα ανεξερεύνητα λαγούμια των πιο αυτοκαταστρεπτικών του πλεγμάτων. Για κάποιο λόγο, που σηκώνει συζήτηση μερικές χιλιάδες τόμους (την οποία προσωπικά δεν αντέχω να κάνω) έχει δοθεί από ΚΑΠΟΥ η εντολή: «Ανακρούστε πρύμνα! Κάνετε πιο λίγους απογόνους!».

Η σχέση του σωματικού λίπους με την γονιμότητα είναι ΑΜΕΣΗ. Όταν το ποσοστό σωματικού λίπους γίνει πολύ ΧΑΜΗΛΟ, συνήθως σταματάει στη γυναίκα η περίοδος. Η φύση δεν εμπιστεύεται την λειτουργία της μητρότητας σε ένα πλάσμα ακατάλληλο. Από την άλλη μεριά παρατηρείται μια παγκόσμια τάση των ανδρών για ΟΛΙΓΟΣΠΕΡΜΑ. Ο ένας λαός μετά τον άλλο αρχίζει να εμφανίζει ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Κύρια οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Πιο γενικά, οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ. (Διερωτώμαι αν ΑΥΤΩΝ η σπορά είναι τελικά που «πρέπει να εκλείψη». Και αν ναι, ΓΙΑΤΙ;...).

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Ο δήθεν πόλεμος κατά του πάχους έχει ΥΠΟΥΛΟ ιδεολογικό υπόβαθρο. Είναι, τάχα, «για την υγεία»! Αντό είναι κολοσσιαίο ψεύδος! Ο πόλεμος αυτός έχει προκαλέσει δεκαπλάσια ΑΡΡΩΣΤΙΑ από ό,τι αν αφήναμε τους χοντρούς στην ησυχία τους.

Πολύ φυσικό. Διότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ στόχος δεν είναι οι ΛΙΓΟΙ, πολύ χοντροί άνθρωποι, ιδίως γυναίκες. Είναι οι ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ! Αυτές έχούν βαλθεί να ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ. Με αξιόλογη επιτυχία.

Τους θεόχοντρους ανέκαθεν τους κορόιδευαν οι περισσότεροι λαοί. Ως ένα σημείο, το φαινόμενο αυτό, αν και απρεπές, είναι «φυσιολογικό». Και δεν κάνει μεγάλη διαφορά για το σύνολο του πληθυσμού.

Εδώ όμως τώρα έχουν δοθεί στις γυναίκες «κριτήρια», που είναι αδύνατο έστω και να τα πλησιάσουν, αν ΔΕΝ έχουν κόκκαλα πουλιού, ατροφικούς μυς και ΚΟΥΦΙΑ ΚΡΑΝΙΑ. Σου λέει, το τάδε μοντέλο είναι 1,80μ. και... 54 κιλά! ΑΜΑΝ! Εδώ μιλάμε για δεντρογαλιά, όχι για άνθρωπο. Και. μάλιστα αν λάβούμε υπόψη ότι, σύμφωνα με τη «νέα αισθητική», τα 14 από τα 54 κιλά είναι... βυζιά. ΜΗΝ το γελάτε. Δεν είναι ιδιαίτερα ελαφρύ υλικό η σιλικόνη.

Και ποιοι θέλησαν να αποτελεί «στάνταρ» της γυναικείας ομορφιάς ένα τέτοιο φριχτό ΤΕΡΑΣ; Ω του θαύματος, κάποιοι, για τους οποίους η γυναικεία ομορφιά δεν παρουσιάζει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Αντίθετα, τους καψαλίζει τα τριχωτά μέρη τον σώματος (ΑΝ ΕΧΟΥΝ). Όπως το λιβάνι το διάολο!

Αυτοί, όλοι, στην καινούργια κοινωνία, σύμμαχο βρήκαν τον ΗΜΙΠΟΥΣΤΑ. Δηλαδή τον τύπο που μετράει το αντίθετο φύλο σαν κάτι «ελαφρά διαφορετικό» από το δικό του. Με την έμφαση πάντοτε στις κοινωνικές παραμέτρους. Για τον ημίπουστα η γυναίκα είναι πρωταρχικά κοινωνικό φαινόμενο. Την θέλει «καλτ», «σύμπολ», «γλάμορους» και παπάρια τραχανά. Στα μποντυμπιλντεράδικα «παίζει» τις ίδιες ασκήσεις μαζί της και ο πάτος της του κάνει περίπου την ίδια αίσθηση με τον πάτο του απέναντι σαμπρελαδόρ. Βγαίνουν παρέα ντυμένοι «ΤΟ KILL»! Έκαστος ό,τι μπορέση.

Γέφυρα του ημίπουστα με τον γενικό «ανδρικό» πληθυσμό αποτελεί ο «ελαφρότατα ψιλόπουστος». Που δεν επιδέχεται ακριβές καρατάρισμα. Ο κατές είναι ΠΑΝΤΟΥ, σαν τους υποψήφιους αντιστασιακούς του Τσώρτσιλ. Στους δρόμους, στις στέγες, στις ταράτσες, στους κήπους, στα καφενεία, στα χαμαιτυπεία, στα λινοτυπεία, στα κύματα τση θαλασσός, στα φτερά του αγέρη. (Προφορά: αγέρρρης, με ευάριθμα ρο). Παντού. Σε αιφνιδιάζει όταν σου λέγει «ΦΙΛΑΚΙΑ». Το πάλαι ποτέ, οι άνδρες δεν έλεγαν «ΦΙΛΑΚΙΑ». Τώρα βλέπεις ένα μαλάκα, διασταύρωση Χαϊρεδδίν Βαρβαρόσσα με τον Τίγρη τον Κατς, να σου λέγει «φιλάκια». Κάθε φορά μάχομαι την παρόρμηση να του πω: Της μάνας σου ο έριξων. Μετά ενθυμούμαι τον Οιδίποδα με τη λανθάνουσα βιαιότητα χαρακτήρος και αγαντάρω. Αυτοσυγκρατούμαι. ΑΣΕ τις μανάδες κατά μέρος, σκέβομαι.

ΔΕΝ πιστεύετε ότι στόχος της παγκόσμιας καμπάνιας ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗΣ της γυναίκας μέσω του ΑΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΌ ΠΑΧΟΣ είναι η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ γυναίκα; Ωραία. Εγώ, λοιπόν σας προσκαλώ να μου βρείτε, μέσα σε ολόκληρη την διεθνή βιομηχανία της ΤΣΟΝΤΑΣ, έντυπα ή βίντεο με πρωταγωνίστριες γυναίκες με ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ διαστάσεις αναλογίες. 'Οχι 1,80 και 50 κιλά. Όχι 1,60 και 160 κιλά. Όχι 35-23-35, που εμφανίζεται να είναι ΟΛΕΣ οι γυναίκες από 1,53 μέχρι 1,98. Όχι 56-22-34, που είναι οι μοδέρνες σεξοβόμβες με τα μαστάρια φάλαινας και τα πόδια πελαργού. Γυναίκες 1,70 και 67 κιλά. Περίπου όπως πρέπει να ήταν η Αφροδίτη της Μήλου. (Η «δική μου» ήταν η Νίκη της Σαμοθράκης. Προσωπικά πιστεύω ότι το κορμί αυτό δεν χτυπιέται!).

ΝΑΙ, πιστεύω ότι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία σε βάρος της γυναίκας, της ΜΑΝΑΣ, άρα του ανθρώπινου γένους. Με σκοπό την δημιουργία μηχανισμών τύψεων, ανασφάλειας, ανημποριάς, τελικά ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ. Για το σκέτο ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν θα πω άλλα σήμερα πάνω σε αυτό το αχανές θέμα. Θα τα ξαναπούμε πολλές φορές ακόμα. Στο μεταξύ σας παραπέμπω να ακούσετε ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά τραγούδια όλων των εποχών: Το «Κορίτσια της Συγγνώμης» των αδελφών Κατσιμίχα...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/10/09, 3:23 μ.μ.

    Επιτέλους, ένας άνθρωπος με μυαλό στο κεφάλι του. Και το λέω γιατί παρομοια συζήτηση είχε ανοιχτεί πριν λίγες μέρες σε φιλική παρέα. Στα ίδια συμπεράσματα καταλήξαμεν φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή